DENIS SUFERA DE PARALIZIE CEREBRALA SI TETRAPAREZA SPASTICA

 DENIS ESTE NASCUT PE 01/07/2013 SI S-A NASCUT PRIN CEZARIANA LA TERMEN DAR SUB GREUTATE {1950G}. DIN CAUZA SISTEMULUI MEDICAL DENIS NU A FOST BAGAT LA INCUBATOR VENTILAT SI A RAMAS FARA OXIGEN, A FACUT UN STOPCARDIORESPIRATOR SI HEMATOM PE CREIERAS CARE DIN PĂCATE LA AFECTAT FOARTE MULT PE DENIS, DUPĂ CÂTEVA LUNI A INCEPUT CALVARUL PENTRU NOI SI DENIS.

 DENIS A PRIMIT UN DIACNOSTIC FOARTE GRAV : PARALIZIE CEREBRALA SI TETRAPAREZA SPASTICA CU CRIZE EPILEPTICE SI RETARD SEVER.

DENIS DE LA VARSTA DE 9 LUNI FACE TERAPII INCONTINU, ZI DE ZI NOI LUCRAM ACASA CU EL AVEM O DOAMNA CARE VINE DE 3 ORI PE SAPTAMANA SI FACE CU DENIS TERAPIE VOJTA SI KINETOTERAPIE, MERGEM LA CENTRE PRIVATE CUM AR FII: CENTRUL MARIA BEATRICE DIN ALBA IULIA SI LA ORADEA LA FUNDATIA LUI MIHAI NESU.

TERAPII CARE NE COSTA CAM 7000 LEI PE LUNA, O SESIUNE LA ALBA IULIA DUREAZĂ 2 SAPTAMANI  IAR LA ORADEA 3 SĂPTĂMÂNI SESIUNEA.

DENIS VA TREBUII SA FACA RECUPERARI TOATA VIATA DEOARECE PARALIZIA CEREBRALA SI TETRAPAREZA SPASTICA ESTE UN DIACNOSTIC CARE SE TRATEAZA DOAR PRIN TERAPII ȘI ANUMITE OPERAȚII CARE SUNT RECOMANDATE DE CĂTRE MEDICI SPECIALIȘTI.

DENIS A FACUT LA ISTANBUL 7 TRANSPLANTURI CU CELULE STEM, TRATAMENT CARE LA AJUTAT SA FIE MULT MAI RECEPTIV SI MULT MAI RELAXAT IAR TERAPIILE PE CARE LE FACE ZII DE ZII IL AJUTĂ SA FACA MAI MULTE PROGRESE INTR-UN TIMP MULT MAI SCURT.

PE 07/06 /2023 DENIS TREBUIE SA MEARGĂ LA OPERATIE ÎN GERMANIA OPERATIE CARE COSTĂ 20000 €

DUPA ACEASTĂ OPERAȚIE DENIS TREBUIE SA MEARGĂ LA TERAPII CA REZULTATELE OPERAȚIEI SA FIE CÂT MAI VIZIBILE ȘI DENIS SĂ REUȘEASCĂ SĂ DEVINĂ UN COPIL INDEPENDENT.

VA LAS SCRIS SI AICI CONTURILE ASOCIATIEI INGERASUL COPILULUI ASOCIATIA ESTE A NOASTRĂ ȘI SPERAM CĂ ÎNTR-O ZI DUPĂ CE DENIS O SĂ FIE UN COPIL INDEPENDENT SĂ PUTEM AJUTA ȘI NOI LA RÂNDUL NOSTRU SI PE ALȚI OAMENI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR.

CONTURILE ASOCIAȚIEI LE GĂSIȚI AICI:

Nume: Asociatia Ingerasul Copiilor , IBAN: RO28BRDE140SV89481761400, in RON, B.R.D. – G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU

Nume: Asociatia Ingerasul Copiilor , IBAN: RO91BRDE140SV97512101400, in EUR, B.R.D. – G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU

http://revolut.me/ingeraq980

http://paypal.me/ingerasulcopiilor

Donează cu cardul

VREAU SA VA MULTUMESC TUTUROR CA NE SPRIJINITI FIECARE CU CAT PUTETI, PUTIN CU PUTIN VOM REUSII SA IL PUNEM PE DENIS PE PICIOARE CAT MAI REPEDE, DOAMNE AJUTA! VA DORIM MULTA SANATATE TUTUROR! MULTUMIM.