Despre DENIS

 DENIS ESTE NASCUT PE 01/07/2013 SI S-A NASCUT PRIN CEZARIANA LA TERMEN DAR SUB GREUTATE {1950G}. DIN CAUZA SISTEMULUI MEDICAL DENIS NU A FOST BAGAT LA INCUBATOR VENTILAT SI A RAMAS FARA OXIGEN, A FACUT UN HEMATOM PE CREIERAS SI ASA A INCEPUT CALVARUL PENTRU NOI SI DENIS.

 DENIS A PRIMIT UN DIAGNOSTIC  GRAV : PARALIZIE CEREBRALA SI TETRAPAREZA SPASTICA CU CRIZE EPILEPTICE SI RETARD SEVER.

DENIS DE LA VARSTA DE 6 LUNI FACE TERAPII IAR ZI DE ZI NOI LUCRAM ACASA CU EL AVEM O DOAMNA CARE VINE DE 3 ORI PE SAPTAMANA SI FACE CU DENIS TERAPIE VOJTA SI KINETOTERAPIE, MERGEM LA CENTRE PRIVATE CUM AR FI: CENTRUL MARIA BEATRICE DIN ALBA IULIA SI LA ORADEA LA FUNDATIA LUI MIHAI NESU.

TERAPIILE  NE COSTA CAM 6000 LEI O SESIUNE DE 2 SAPTAMANI LA ALBA IULIA IAR LA ORADEA 3 SAPTAMANI.

DENIS VA TREBUI SA FACA RECUPERARI TOATA VIATA DEOARECE PARALIZIA CEREBRALA SI TETRAPAREZA SPASTICA ESTE UN DIAGNOSTIC CARE SE TRATEAZA DOAR PRIN TERAPII.

DENIS TREBUIE SA MEARGA LA ISTANBUL SA FACA TRANSPLANTURI CU CELULE STEM, TRATAMENT CARE IL VA AJUTA SA FIE MULT MAI RECEPTIV SI MULT MAI RELAXAT IAR TERAPIILE IL VOR AJUTA SA FACA MAI MULTE PROGRESE INTR-UN TIMP MULT MAI SCURT.

FIECARE TRANSPLANT PE CARE DENIS VA TREBUII SA IL FACA COSTA 10000 EURO IAR DENIS URMEAZA SA FACA 2 TRANSPLANTURI IMEDIAT CE VOM AVEA BANII NECESARI ADICA COSTURILE SE RIDICA LA SUMA DE 20000 EURO + TRANSPORT CAZARE SI TERAPII  CARE VOM FACE SI LA ISTANBUL TIMP DE 2 SAPTAMANI.

DENIS VA FACE 2 TRANSPLANTURI CATE UNUL LA 15 ZILE IAR PERIOADA DE PAUZA DINTRE TRANSPLANTURI VA FACE TERAPII IN ISTANBUL.

VA LAS SCRIS SI AICI CONTUL ASOCIATIEI INGERASUL COPILULUI CAT SI CONTUL DE PAY PAL

NUME BENEFICIAR

ASOCIATIA INGERASUL COPIILOR

IBAN:  RO28 BRDE 140S V894 8176 1400

ACESTA ESTE CONTUL IN LEI DESCHIS LA B.R.D.

CODUL SWIFT:  BRDEROBU

IAR AICI AVETI CONTUL PAY PAL UNDE SE POATE DONA ORICE MONEDA DORITI DV.

https://www.paypal.me/ingerasulcopiilor

VREAU SA VA MULTUMESC TUTUROR CA NE SPRIJINITI FIECARE CU CAT PUTETI, PUTIN CU PUTIN VOM REUSI SA IL PUNEM PE DENIS PE PICIOARE CAT MAI REPEDE, DOAMNE AJUTA!

VA DORIM MULTA SANATATE TUTUROR! MULTUMIM.