Despre DENIS

Copilașul meu suferă din cauza sistemului medical din Romania.
Denis s-a nascut sanatos. Era mititel, avea doar 1.9 kg însă era sănătos. Fiind așa de micuț, ar fi trebuit băgat câteva zile în incubator ventilat însă maternitatea nu a avut incubator liber din cauza numarului redus de incubatoare din Spital.
Din această cauză, a doua zi de la naștere, a făcut stop cardio respirator și hematom pe creier. Creierul lui a fost rănit de lipsa de oxigen iar de atunci luptăm cu toate forțele ca el să învingă afecțiunile generate de acel moment.
Deocamdată, Denis nu poate umbla, nu poate vorbi, nu poate sta în șezut, nu poate face mișcări fine, corpul lui este foarte încordat și toate mișcările le face cu foarte mare dificultate.
Diagnosticul lui Denis este de paralizie cerebrală si tetrapareza spastica dobândită în urma lipsei de oxigen și are mare nevoie de 4 intervenții de transplantare celule stem si Recuperare Fizica zilnic.
Celulele stem sunt o minune medicală care ajută enorm la regenerarea celulelor moarte din creier. Medicii ne-au dat mari șanse ca Denis să poată umbla și să fie independent, dacă facem aceste transplanturi și urmăm cu strictețe indicațiile lor.
Costurile sunt enorme, intervențiile costă 36.000 euro , dar cred că impreuna vom reuși să strângem toată suma necesară sa il putem ajuta pe DENIS cat mai repede.
Eu știu că îl veți îndrăgi pe Denis fiindcă este un copil absolut minunat, un copil vesel și cu enorm de multă iubire de oferit.
Mă rog la Dumnezeu să ne ajutați să strângem banii pentru tratament. Vă rog să ne ajutați și să rămâneți alături de noi aici, pe site . În fiecare postare care va urma voi încerca să vă arăt cât de minunat este Denis și cât de mult își dorește să poată umbla, să poată vorbi, să se poată juca la fel ca și surioara lui.
Vă rog să mă ajutați să îmi duc copilul la tratament, orice mică donație înseamnă un pas înainte. Va rog sa invitati prieteni si sa distribuiti, sa ajunga suferinta puiului meu la cat mai multi oameni buni care poate ne pot ajuta.
Daca doriti sa contribuiti la transplantul lui Denis, se poate dona pentru puiul meu prin oricare metodă de mai jos. Vă rog să specificați la detalii mențiunea: DENIS 🕳️ Conturi bancare:
-Lei: RO28 BRDE 140S V894 8176 1400
-Euro: RO91BRDE140SV97512101400
-SWIFT BRDEROBU
-Beneficiar: ASOCIATIA INGERASUL COPIILOR
-http://paypal.me/ingerasulcopiilor
-Revolut
Iban: LT06 3250 0294 7832 6345
BIC :   REVOLT21
TIPU LAURENTIU

Va multumesc din suflet, Laurentiu Tipu, tăticul lui Denis si Mirabela Tipu mamica lui Denis.