POVESTEA LUI DENIS

Copilașul meu suferă din cauza sistemului medical din Romania.
Denis s-a nascut sanatos. Era mititel, avea doar 1.9 kg însă era sănătos. Fiind așa de micuț, ar fi trebuit băgat câteva zile în incubator ventilat însă maternitatea nu a avut incubator liber din cauza numarului redus de incubatoare din Spital.
Din această cauză, a doua zi de la naștere, a făcut stop cardio respirator și hematom pe creier. Creierul lui a fost rănit de lipsa de oxigen iar de atunci luptăm cu toate forțele ca el să învingă afecțiunile generate de acel moment.
Deocamdată, Denis nu poate umbla, nu poate vorbi, nu poate sta în șezut, nu poate face mișcări fine, corpul lui este foarte încordat și toate mișcările le face cu foarte mare dificultate.
Diagnosticul lui Denis este de Paralizie Cerebrală si Tetrapareza Spastica dobândită în urma lipsei de oxigen și are mare nevoie  de Recuperare Fizica zilnic si dupa sfatul medicilor operatii care il ajuta sa scape de spasticitate si sa poata face progrese continu.
Celulele stem sunt o minune medicală care ajută enorm la regenerarea celulelor moarte din creier si din tot organismul lui DENIS. El deja a facut 7 TRANSPLANTURI CU CELULE STEM in TURCIA la ISTANBUL, 4 in 2018 apoi 2 operatii de MIOFIBROTOMIE la CHISINAU in AUGUST 2018 SI AUGUST 2019, apoi in 2022 ALTE 3 TRANSPLANTURI CU CELULE STEM.  Medicii ne-au dat mari șanse ca Denis să poată umbla și să fie independent, dacă facem aceste Transplanturi și urmăm cu strictețe indicațiile lor.
DENIS v-a mai face inca o Operatie in GERMANIA, operatie de MIOTENOFASCIOTOMIE SI NISTE INJECTII CU ETHANOL care ii vor reduce mai mult spasticitatea lui DENIS.
Eu știu că îl veți îndrăgi pe Denis fiindcă este un copil absolut minunat, un copil vesel și cu enorm de multă iubire de oferit.
Mă rog la Dumnezeu să ne ajutați să strângem banii pentru tratamente si recuperarile de care el are nevoie zilnic. Vă rog să ne ajutați și să rămâneți alături de noi aici, pe site . În fiecare postare care va urma voi încerca să vă arăt cât de minunat este Denis și cât de mult își dorește să poată umbla, să poată vorbi, să se poată juca la fel ca și surioara lui si ca ceilalti copii.
Vă rog să mă ajutați să îmi duc copilul la tratament, orice mică donație înseamnă un pas înainte. Va rog sa invitati prieteni si sa distribuiti, sa ajunga suferinta puiului meu la cat mai multi oameni buni care ne pot ajuta.
Daca doriti sa contribuiti la TRATAMENTUL si RECUOPERAREA lui Denis, se poate dona pentru puiul meu prin oricare metodă de mai jos. Vă rog să specificați la detalii mențiunea: DENIS 🕳️
Conturi bancare:
-Lei: RO28 BRDE 140S V894 8176 1400
-Euro: RO91 BRDE 140S V975 1210 1400
-SWIFT BRDEROBU
-Beneficiar: ASOCIATIA INGERASUL COPIILOR
-http://paypal.me/ingerasulcopiilor
-Revolut
@ingeraq980
Iban: RO96 BREL 0005 5167 0821 0100
BIC :   REVOLT21
TIPU LAURENTIU

Va multumesc din suflet, Laurentiu Tipu, tăticul lui Denis si Mirabela Tipu mamica lui Denis.