Direcționează 20%
din impozitul pe profit

(Persoane Juridice).

E simplu și gratuit să ajuți!

Reprezinți o companie?
Donează 20% din impozitul pe profit.

Gestul simplu de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către Asociatia Ingerasul Copiilor înseamnă dreptul la la o viață mai buna pentru multi copii din România!

Dacă reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit sau o microîntreprindere, puteți alege să sprijiniți Asociatia Ingerasul Copiilor, în baza unui contract de sponsorizare, astfel:

Societate Comercială

Microîntreprindere

Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza Fundația Asociația Îngerașul Copiilor potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.

Reprezinți o companie?
Donează 20% din impozitul pe profit.

Societate Comercială

1. Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

Microîntreprindere

DECI CE VA RAMANE DE FACUT?

Totul se rezumă la încheierea unui Contract de Sponsorizare între firma dvs. şi ONG, în baza căruia banii pot fi deduşi din impozitul pe profit. În urma folosirii sumei donate, veţi primi un raport asupra modului în care banii dumneavoastră au fost cheltuiti şi al impactului pe care l-au avut în viaţa celor ce au avut nevoie de noi.

Trebuie încheiat un contract de sponsorizare intre societatea dvs. si ONG, in baza căruia banii vor putea fi depuși din impozitul pe profit. După folosirea sumei datorate veți primi un raport despre cum au fost cheltuiți banii depuși de dumneavoastră si ce impact au avut in viata celor care au avut nevoie de noi.

Vă așteptam si va mulțumim pentru sprijinul acordat!