Direcționează 20%

Reprezinți o companie? Donează 20% din impozitul pe profit.

Gestul simplu de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către Asociatia Ingerasul Copiilor înseamnă dreptul la la o viață mai buna pentru multi copii din România!

Dacă reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit sau o microîntreprindere, puteți alege să sprijiniți Asociatia Ingerasul Copiilor, în baza unui contract de sponsorizare, astfel:

Societate Comercială

Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

Microîntreprindere

Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza Fundația Asociația Îngerașul Copiilor potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.