Donează

Asociația Îngerașul Copiilor și-a creat o listă întreagă de misiuni care au ca scop suportul constant al celor care au nevoie de real ajutor. Cazul lui Denis este cel care ne-a făcut să pornim pe acest drum, să ne ambiționăm, să facem tot posibilul pentru a găsi resurse și a-l ajuta în primul rând pe el, si totodată pe cei care se regăsesc în situații asemănătoare. Noi am facut aceasta Asociatie pentru fiul nostru care are 9 anisori si din păcate suferă de Paralizie Cerebrală și Tetrapareză Spastică, o boală care obligă copiii și părinții lor să facă eforturi foarte mari de a reuși să meargă la recuperari zilnic.Este o luptă grea pentru fiecare părinte, dar și mai grea pentru fiecare copil care speră la o viață normală. Poți spera, fără să știi dacă intr-adevar vei reuși să lupți până la capăt, fără să știi dacă vei găsi suport și oamni care să lupte alături de tine. În momentul de față, știm care sunt nevoile lui Denis și a altor copii care se află in situații similare și ne dorim din sufletul să le oferim atat lor cât si băiețelului nostru, instrumentele și resursele necesare pentru a putea lupta si avea o viață mai bună. Ajută-ne, implică-te, donează si fii alături de noi in aceaste misiuni! Spune povestea noastră mai departe și poate vom reusi, om lângă om și mână de la mână să fim îngerașul cât mai multor suflete ce au dreptul la viață.

 

Donează pentru construirea centrului de recuperare fizică unde Denis și alți copii și adulți vor putea să beneficieze de Terapii care sa ii ajute sa aibă parte de o Recuperare buna.

 

 

 

 

Donează pentru continuitatea ședințelor de terapie și recuperare pe care Denis trebuie sa le facă zii de zii, iar costurile sunt cam de 7000 lei / sesiune de 2 săptămâni iar Denis cat sta acasă lucrează cu 2 Kinetoterapeute zii de zii iar ședința costa cate 150 lei fiecare ședință.

 

 

Donează acum

 

 

URGENT!

Donează pentru Operația de Miotenofasciotomie din Germania care costa in jur de 20000€ încă așteptăm Email din partea Clinici cu Factura Proforma și cu dată când v-a avea loc intervenția lui Denis.

 

 

Donează acum

 

 

Devino îngerul păzitor al unui suflet de copil!

 

1. Donează cu cardul

 

Click aici

 

 

2. Donează prin transfer bancar

 

RO28 BRDE 140S V894 8176 1400 – ASOCIAȚIA ÎNGERAȘUL COPIILOR – RON – BRD.

COD SWIFT : BRDEROBU

RO91 BRDE 140S V975 1210 1400 – ASOCIAȚIA ÎNGERAȘUL COPIILOR – EURO – BRD

COD SWIFT : BRDEROBU

 

3. Donează

 

Click aici

 

4. Alătură-te pe Patreon

 

Click aici