Vrem sa construim un centru de recuperare!

centru de recuperare

STRANGEM 150.000 EURO PENTRU ACHIZITIONAREA CLADIRII UNDE VOM FACE CENTRUL DE RECUPERARE!

Dragilor după cum bine știți, noi „Asociația Îngerașul Copiilor” ne propunem sa construim un centru de recuperare in localitatea Lumina din Jud.Constanta. Acum am găsit o clădire care este deja construita, dar trebuie finalizat exteriorul si amenajat interiorul pentru a face un Centru de recuperare practic pentru toți cei care vor veni aici sa lucreze si sa facă recuperare alături de Denis!

Avem nevoie de voi toți pentru a reușii sa facem ce ne propunem si pentru a ajuta si alți copii, alături de Denis!

centru-de-recuperare

Centru de recuperare!

Momentan suntem in stadiul de căutare a unui spațiu unde sa putem construi un centru provizoriu pana ce reușim sa construim un centru de recuperare exact cum ne dorim noi!

Centru dedicat copiilor cu probleme grave, dar și bătrânilor sau persoanelor accidentate care au nevoie de recuperare prin sport. Costurile construirii si punerii in funcțiune al Centrului se ridica la peste 2.000.000 EURO

Sponsori

Ne bucurăm să vă prezentăm câțiva dintre sponsorii noștri de încredere. Acești sponsori sunt companii și organizații remarcabile care împărtășesc valorile și viziunea noastră, și ne susțin în eforturile noastre de a realiza ceea ce ne propunem in viitor.

Vom continua să colaborăm cu ei în viitorul nostru pentru a aduce mai multe evenimente extraordinare și a crea o comunitate puternică și unită.

Expodom logo

Ni s-a oferit de către unul din sponsorii noștri expodom.ro un CORT PLIABIL pe care îl acceptam cu mare drag. Va mulțumim din inima pentru sprijinul acordat si pentru ca sunteți alături de Denis in aceasta lupta!

OTILIA-MUTU-EDUCATION-AND-TRAINING-1

Mulțumim celor de la EducationalTraining ca sunt alături de Denis!