Redirecționează 3,5%

din impozitul pe profit

(Persoane Fizice)

 

E simplu și gratuit să ajuți!

Redirecționează

impozitul pe profit.

Poți redirecționa 3,5% din impozitul tău pe venit pentru cauza noastră și asta nu presupune niciun cost. Ne poți sprijini și mai mult dacă alegi să bifezi opțiunea de a dona pe o perioadă de 2 ani.

Descarcă formularul de mai jos dacă în 2023 ai obținut venituri din:

  1. salarii și asimilate salariilor;
  2. pensii;
  3. activități independente/activități agricole, impuse pe bază de normă de venit;
  4. activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă, pentru care impozitul se reține la sursă;
  5. drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real;
  6. cedarea folosinței bunurilor, pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.

Completează-l cu datele tale personale la Secțiunea I și semnează-l la „Semnătură Contribuabil”.

  1. Nu este nevoie să completezi și suma, iar datele fundației sunt pre-completate.

Trimite formularul prin email sau direct pe whats app la numarul 0732896154.

  1. Tu ne-ai ales, noi te ajutăm. Ne puteti trimite formularul complet cu datele tale, scanat și semnat pe adresa  ingerasulcopiilor@gmai.com  sau direct pe whats app la numărul de telefon de mai sus.
  2. Trimite formularul la sediul ANAF sau daca ni-l trimiteti noua pe email sau pe whats app nu mai este nevoie pentru ca voi vom depune online la ANAF.
  3. Trimite-l la sediul ANAF de care aparții cu domiciliul prin poștă cu confirmare de primire, prin curier sau depune-l direct la Registratura Administrației Financiare, până la 25 mai 2024 dacă nu puteți trimite prin email sau whats app.

DECI CE VA RAMANE DE FACUT?

Redirecționarea impozitului pe venit este o modalitate eficienta prin care putem susține organizațiile non-profit si sa contribuim la dezvoltarea comunității. Când alegem sa redirecționăm o parte din impozitul nostru pe venit către o organizație non-profit, aceasta poate beneficia de o sursa de finanțare suplimentara, care ii permite sa își desfășoare activitatea si sa ajute oamenii in nevoie.

De asemenea, redirecționarea impozitului pe venit este o modalitate simpla si accesibila prin care putem sa contribuim la cauzele care ne preocupa si sa avem un impact pozitiv in societate. Având in vedere ca o parte din impozitul pe venit este deja alocat pentru bugetul de stat, redirecționarea acestuia nu ne afectează direct situația financiara, dar poate avea un impact semnificativ pentru organizațiile non-profit.

Vă așteptam si va mulțumim pentru sprijinul acordat!