Fă Rai din ce ai!

Direcționează sau Redirecționează pentru „Asociația Îngerașul Copiilor”

Asociația Îngerașul Copiilor și-a creat o listă întreagă de misiuni care au ca scop suportul constant al celor care au nevoie de real ajutor. Cazul lui Denis este cel care ne-a făcut să pornim pe acest drum, să ne ambiționăm, să facem tot posibilul pentru a găsi resurse și a-l ajuta în primul rând pe el, si totodată pe cei care se regăsesc în situații asemănătoare. Noi am făcut aceasta Asociație pentru fiul nostru care are 11 anișori si din păcate suferă de Paralizie Cerebrală și Tetrapareză Spastică, o boală care obligă copiii și părinții lor să facă eforturi foarte mari de a reuși să meargă la recuperări zilnic.Este o luptă grea pentru fiecare părinte, dar și mai grea pentru fiecare copil care speră la o viață normală. Poți spera, fără să știi dacă intr-adevar vei reuși să lupți până la capăt, fără să știi dacă vei găsi suport și oameni care să lupte alături de tine. În momentul de față, știm care sunt nevoile lui Denis și a altor copii care se află in situații similare și ne dorim din sufletul să le oferim atât lor cât si băiețelului nostru, instrumentele și resursele necesare pentru a putea lupta si avea o viață mai bună. Ajută-ne, implică-te, donează si fii alături de noi in aceste misiuni! Spune povestea noastră mai departe și poate vom reuși, om lângă om și mână de la mână să fim îngerașul cât mai multor suflete ce au dreptul la viață.

Donează pentru construirea centrului de recuperare fizică unde Denis și alți copii și adulți vor putea să beneficieze de Terapii care sa ii ajute sa aibă parte de o Recuperare buna.

Donează pentru continuitatea ședințelor de terapie și recuperare pe care Denis trebuie sa le facă zi de zi, iar costurile sunt  de 10000 de lei / sesiune de 2 săptămâni iar Denis cat sta acasă lucrează cu 2 Kinetoterapeute zi de zi iar ședința costa cate 150 de lei fiecare ședință.

sfantul-stelian

Direcționează 20%

din impozitul pe Profit
(Persoane Juridice)

Redirecționează 3,5%

din impozitul pe Profit
(Persoane Fizice)

Puteti dona prin PayPal

Pentru a face o donație prin PayPal, folosește butonul de mai jos!!

Puteti dona folosind cardul bancar

Pentru a face o donatie folosind cardul bancar, foloseste butonul de mai jos!!

Puteti dona prin Revolut

Pentru a face o donație prin REVOLUT, folosește butonul de mai jos!!