Povestea lui Denis!

„Sunt un copil cu poftă de viață”

Denis s-a nascut pe 01/07/2013 la spitalul Județean Constanța, el s-ar născut sanatos dar a fost mititel, prematur, avea doar 1900 grame, însă era sănătos. Fiind așa de micuț, ar fi trebuit băgat câteva zile în incubator ventilat sub supravegherea medicilor, însă maternitatea nu a avut un incubator liber unde să îl poată bagă și pe Denis și din această cauză el a rămas fără Oxigen și din păcate a făcut un hematom cerebral care i-a afectat sistemul nervos.

Salut, eu sunt Denis!

 

Sunt un copil cu poftă de viață , mereu cu zambetul pe buze, Îmi place să ascult muzică religioasă, să mă uit la jocuri video pe telefon sau tableta, am învățat să mă rostogolesc și să îmi găsesc suport în mâini și piciorușe, stiu sa numar pana la 10 si am invatat si alfabetul limbii ROMANE.  Sunt un copil fericit că DUMNEZEU mi-a daruit o familie frumoasă si iubitoare care se lupta pentru a mă ajuta sa devin un copil independent.

Denis s-a născut pe 01/07/2013 sănătos. Era mititel, avea doar 1900grame însă era sănătos. Fiind așa de micuț, ar fi trebuit băgat câteva zile în incubator ventilat însă maternitatea nu a avut incubator liber din cauza numărului redus de incubatoare din Spital.

Din această cauză, a doua zi de la naștere, a făcut stop cardio respirator și hematom cerebral ,Creierul lui a fost rănit din cauza lipsei de oxigen, iar de atunci luptăm cu toate forțele ca el să învingă Paralizia Cerebrală și Tetrapareza Spastică și să devină un copil independent.

Deocamdată, Denis nu poate umbla singur, nu poate vorbi fluent, spune doar câteva cuvinte de bază, nu poate sta în șezut, nu poate face mișcări fine, corpul lui este foarte încordat și toate mișcările le face cu foarte mare dificultate din cauza Spasticității.

Diagnosticul lui Denis este de Paralizie Cerebrală si Tetrapareza Spastica dobândită în urma lipsei de oxigen și are mare nevoie  de Recuperare Fizica zilnic si după sfatul medicilor operații care îl ajuta sa scape de spasticitate si sa poată face progrese continu.

Celulele stem sunt o minune medicală care ajută enorm la regenerarea celulelor moarte din creier si din tot organismul lui DENIS. El deja a făcut 7 TRANSPLANTURI CU CELULE STEM in TURCIA la ISTANBUL, 4 in 2018 apoi 2 operații de MIOFIBROTOMIE la CHISINAU in AUGUST 2018 SI AUGUST 2019, apoi in 2022 ALTE 3 TRANSPLANTURI CU CELULE STEM.  Medicii ne-au dat mari șanse ca Denis să poată umbla și să fie independent, dacă facem aceste Transplanturi și urmăm cu strictețe indicațiile lor.

DENIS a mai facut o Operație in GERMANIA pe 07/06/2023, operație de MIOTENOFASCIOTOMIE SI NISTE INJECTII CU ETHANOL care l-au ajutat pe DENIS sa nu mai fie asa spastic si sa scape de durerile pe care el le avea in permanenta, chiar si cand dormea.

Eu știu că îl veți îndrăgi pe Denis fiindcă este un copil absolut minunat, un copil vesel și cu enorm de multă iubire de oferit si va rugam sa fiti alturi de el prin ASOCIATIA INGERASUL COPIILOR, asocaitia noastra prin care vrem sa il ajutam pe El dar si pe alti copii si oameni care ne vor cere ajutorul.

Mă rog la Dumnezeu să ne ajutați să strângem banii pentru tratamente si recuperările de care el are nevoie zilnic. Vă rog să ne ajutați și să rămâneți alături de noi aici, pe site. În fiecare postare care va urma voi încerca să vă arăt cât de minunat este Denis și cât de mult își dorește să poată umbla, să poată vorbi, să se poată juca la fel ca și surioara lui si ca ceilalți copii.

Vă rog să mă ajutați să îmi duc copilul la tratament, orice mică donație înseamnă un pas înainte. Va rog sa invitați prieteni si sa distribuiți, sa ajungă suferința puiului meu la cat mai mulți oameni buni care ne pot ajuta cu o mica donatie in fiecare luna.

Lupt zilnic pentru o viață mai bună, fii si tu alaturi de mine si ajută-ma! Trebuie sa fac zilnic Recuperare fizica sa pot invinge Paraliziea Cerebrala si Tetrapareza Spastica, de 10 ani de zile facem zilnic Terapii si rezultatele nu întârzie să apară. Multumim tuturor pentru Dărnicia dumneavoastră

🙏🙏🙏

Contribuție

Daca doriți sa contribuiți la TRATAMENTUL si RECUOPERAREA lui Denis, puteți dona prin metodele de mai jos.

Puteti dona prin PayPal

Pentru a face o donație prin PayPal, folosește butonul de mai jos!!

Conturi bancare:

Lei: RO28 BRDE 140S V894 8176 1400

Euro: RO91 BRDE 140S V975 1210 1400

SWIFT BRDEROBU

Beneficiar: ASOCIATIA INGERASUL COPIILOR

Vă rog să specificați la detalii mențiunea: DENIS

Puteti dona prin Revolut

Pentru a face o donație prin REVOLUT, folosește butonul de mai jos!!

Tratament si Recuperare

Programare Operatie

Denis pe 07/06/2023 a facut operatia in Germania de Miotenofasciotomie.

Consultație pe 4 Martie 2024 pentru Rizotomie Dorsala Selectiva

 

Recuperare Zilnica

Colectarea resurselor necesare pentru acoperirea cheltuielilor recuperării zilnice necesare până la începerea și finalizarea centrului de recuperare.

Denis are nevoie de recuperari fizice zilnic. Noi acum mergem la recuperari la Centrul MARIA BEATRICE din Alba Iulia la Fundația lui Mihai Nesu de la Oradea, Centrul Marisa din Timișoara  iar Costurile unei sesiuni de recuperare + cazare + drum ne costa lunar peste 10000 de lei.

Orice Donatie, oricat de mica, ne ajuta enorm de mult că Denis să poată ajunge la Terapii 🙏.